j

Aerodromski transferi

Ukoliko dolazite na aerodrome Tivat, Podgorica ili Dubrovnik, vozač će Vas lično dočekati sa vidno istaknutim natpisom sa Vašim imenom. Takođe možemo sačekati nekog umesto Vas i dovesti na zadatu adresu. Vaše je samo da rezervišete, javite detalje leta (vreme, broj leta) a mi ćemo pratiti informacije kad avion sleće i ljubazno Vas dočekati. Tokom vožnje do Vašeg odredišta,  možete dobiti sve informacije od  značaja za posjetioce.

Poslovni limo servis

Poslovni limo servis, je posebno kreirana usluga prevoza za firme, pojedince ili grupe , koje imaju portrebu za stalnim ili povremenim uslugama. Zbog sve većeg broja dolazaka poslovnih ljudi u Crnu goru, uočili smo potrebu za unapredjenjem usluga limo prevoza. Ukoliko imate dan ispunjen poslovnim sastancima i problem vam je prevoz kroz gradsku gužvu pozovite nas. Imaćete uslugu čekanja za vreme sastanaka, a kako stići sa jednog na drugo mesto prepustite profesionalnom vozaču.

j

Razgledanje gradova
Upoznajte gradove Crne gore krstareći njihovim gradskim ulicama i uživajte u interesantnoj priči vozača o istoriji, arhikteturi i životu u istim.
Prirodne lepote Crne Gore​
Upoznajte gradove Crne gore krstareći njihovim gradskim ulicama i uživajte u interesantnoj priči vozača o istoriji, arhikteturi i životu u istim.
Razni transferi
Naš limo service vas prati na svim vama vaznim dogadjajima , Konferencije , poslovni sastanci , svadbe kao i mnogi drugi , po vašoj želji.
Previous
Next

RAZGLEDANJE CRNE GORE

Zahvaljujući sve većem broju turista u Crnoj Gori, uočili smo potrebu za ponudom privatnih ekskurzija, obilaska najlepših i najzanimljivijih delova cele CG i njenih prirodnih lepota. Naš tim profesionalnih vozača sa velikim iskustvom pomoći će Vam u odabiru mesta i kreiranju Vašeg putovanja. Razgledanje sa EXCLUSIVE MONTENEGRO LIMO SERVICE, najbolji je način da za kratko vreme istražite mnoga naša bogatstva i lepote. Sledite naše preporuke i odusevljenje neće izostati.


Manastir Ostrog

Boka Kotorska,
Kotor, Perast, Herceg Novi

Biogradska gora, Kolašin, Žabljak


Skadarsko jezero


Rijeka Crnojevića


Lipska pećina

j

Aerodrom Podgorica

Aerodrom Podgorica (poznat i kao aerodrom Golubovci; IATA: TGD, ICAO: LYPG) se nalazi u Golubovcima, 12 km južno od glavnog grada Crne Gore, Podgorice. Na aerodromu Podgorica smeštene su tehničke baze nacionalnog avio-prevoznika . Podgorički aerodrom pruža usluge u redovnom i javnom saobraćaju i čarter prevozu.

Aerodrom Podgorica je jedan od dva javna aerodroma u Crnoj Gori, drugi je aerodrom Tivat. Iako je podgorički aerodrom imao znatan porast putnika poslednjih godina, a 2018. godine preko 1,2 miliona putnika, ipak je po broju putnika to druga vazdušna luka.

Aerodrom Tivat

Aerodrom Tivat (IATA: TIV, ICAO: LYTV) se nalazi na jugozapadu Crne Gore, u Bokokotorskom zalivu, 3 kilometra jugoistočno od Tivta, 8 km južno od Kotora i 20 km severno od Budve. Aerodrom je drugo avio-čvorište nacionalnog avio-prevoznika „Montenegro erlajnsa”.

Tivatski aerodrom je jedan od dva javna aerodroma u Crnoj Gori, a drugi je aerodrom Podgorica. Aerodrom imao znatan porast putnika poslednjih godina, a 2018. godine preko 1,2 miliona putnika, pa je po broju putnika to prva vazdušna luka Crne Gore.

j

j

Aerodrom Dubrovnik

Međunarodni aerodrom Dubrovnik (IATA: DBV, ICAO: LDDU) (hrv. Međunarodna Zračna Luka Dubrovnik) je jedan od najvećih međunarodnih aerodroma u Hrvatskoj. Aerodrom se nalazi u Čilipima, 13 km južno od starog jezgra Dubrovnika.

Poslednjih godina aerodrom Dubrovnik je zabeležio veliki porast putničkog prometa – 2018. godine kroz njega je prošlo preko 2,5 miliona putnika. Po tome je to treća vazdušna luka u državi, posle Zagreba i Splita.